Sean Connery navduševal v oglasih

Prvega ne pozabiš nikoli. Z veseljem se bomo spominjali velikega igralca Seana Conneryja, ki se je kot prvi postavil v čevlje Jamesa Bonda. Vlogo tajnega britanskega agenta s kodno oznako 007 je zaznamoval za vse večne čase. Velikemu številu gledalcev je znan kot najboljši igralec, ki je upodobil ta ikonični lik. Verjetno pa bo nekatere med vami presenetilo dejstvo, da je Sean Connery zaigral tudi v nekaj oglasih. 

Oglas za Citroen C6

V oglasu za Citroen C6 vidimo Seana Conneryja, ki vozi avto. Med vožnjo postane mlajši. To naj bi povzročil avto.

Making of Louis Vuitton

Znan igralec, ki je upodobil prvega Bonda, je v starejših letih snemal tudi oglas za Louis Vuitton. Video prikazuje, kako je potekal proces snemanja.

Reklama za Yogurt CM

V japonski reklami Sean Connery malica jogurt zraven bazena. Uživa v mirnem okolju in se prepušča sproščenemu življenju.

Oglas za Teekanne Werbung

Oglas za Teekanne je posnet v stilu napetih filmov, po katerih je znan Connery. Med snemanjem akcijskega spopada režiser ustavi kamero in se odloči, da naj Seanu dajo skodelico čaja. S tem mu scena deluje bolj prepričljivo.

Z našo video produkcijo vam lahko posnamemo zanimiv, kreativen in drugačen oglas. Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo prisluhnili in pripravili ponudbo glede na vaše želje.