Mitja Okorn posnel hollywoodski film

Slovenski režiser Mitja Okorn, ki je v preteklosti zablestel na Poljskem s filmi Pisma sv. Nikolaju in Planet samskih, je naredil svoj prvi hollywoodski film Življenje v enem letu (Life in a Year). Celovečerca, ki je na voljo na platformi Amazon Prime Video in na slovenskem portalu za pretočne vsebine Voyo, je začel snemati že leta 2017. 

Hollywoodski prvenec Mitje Okorna zajema zgodbo najstniške ljubezni in odraščanja. Glavni vlogi sta odigrala Cara Delevingne in Jaden Smith. Slovenski režiser se spominja, da je bil scenarij za film Life in a Year prvi, ki ga je dobil. Po njem je prebral še 100 drugih scenarijev, vendar ga drugi niso tako močno premaknili. Zato se je odločil posneti film ravno po tej predlogi.

Film postreže s humorjem, obenem pa gledalca tudi močno strezni. Najstnik Daryn se zaljubi v svojo vrstnico, vihravno Isabelle. Daryn prihaja iz bogate družine, Isabelle pa je revna. Kljub temu se močno zaljubita. Isabelle pove, da ima diagnozo raka in ji je ostalo le še leto življenja. Daryn se odloči, da ji bo pomagal v tem času doživeti vse radosti življenja.

Če želite kvaliteten promocijski video, ki vas bo nasmejal ali streznil na podoben način, kot Life in a Year, kontaktirajte našo video produkcijo Studio Akcija in z veseljem vam pripravimo ponudbo za sodelovanje.