Storitve

Video produkcija

Poglobimo se v vašo vizijo podjetja in naredimo korporativni video, ki predstavlja vaše vrednote. Ustvarimo promocijski video, ki predstavlja vaše zamisli. Izdelujemo videospote za znana in manj znana imena s področja glasbe. Posnamemo in zmontiramo vaš dogodek ali poroko. Nudimo asisitiranje pri produkciji videov (scenarij, snemanje, montaža, produkcija, režija).

Spletne strani in sistemi

Vizijo celotnih rešitev na področju multimedije v sodelovanju z Desetka.si uresničujemo tudi z izdelavo spletnih strani in trgovin. Naši strokovnjaki obvladajo področja razvoja HTML in CSS, Javascript (React ali Vue), Python oziroma Pythnoski framework Django, WordPress, Android, IOS ter grafično oblikovanje delnih ali celostnih rešitev.

Izposoja video opreme

V sodelovanju z društvom B-Roll Media ponujamo izposojo širokega nabora video in avdio opreme, ki ji zaupamo tudi pri lastnih produkcijah. Video kamere, objektivi, luči, stojala ali mikrofoni – na voljo je oprema za vsako situacijo. Ponudbo opreme si lahko ogledate na: https://rental.b-roll.media/. Za podrobnejše informacije o razpoložljivosti opreme nas kontaktirajte na info@studioakcija.si.