Izposoja video opreme

Ponujamo izposojo širokega nabora video in avdio opreme, ki ji zaupamo tudi pri lastnih produkcijah. Video kamere, objektivi, luči, stojala ali mikrofoni – na voljo je oprema za vsako situacijo. Storitev za nas izvaja društvo B-Roll Media (https://rental.b-roll.media/). Za podrobnejše informacije o razpoložljivosti opreme nas kontaktirajte na info@studioakcija.si.

Najem video opreme stane le majhen del cene nakupa nove. Kljub nizkemu strošku vam najem omogoča uporabo vedno najnovejše tehnologije. Z izposojo tehnike pride tudi svoboda izbire najprimernejših kosov opreme glede na potrebe in finančna sredstva pri vsakem projektu.

V naši ekipi so ljudje s širokim spektrom znanj iz video produkcije in postprodukcije. Pred najemom opreme vam z veseljem predlagamo produkte, ki bodo za vaš projekt najbolj primerni. Nudimo tudi podporo produkcijam na terenu in v postprodukciji. Razumemo, da se včasih projekti zaključijo hitreje, ali pa trajajo dlje, kot ste sprva pričakovali. Situacijo se potrudimo urediti hitro in na najboljši možen način za uspešnost vaše produkcije.